Από ποιότητα…  μοναδοικό !

Όταν, το 1934, ο Αργύρης Δοξάκης εμπνεύστηκε από τον τόπο καταγωγής του, την Κωνσταντινούπολη και αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική και να παρασκευάσει γλυκά και παγωτά, τίποτα δε φανέρωνε τη μελλοντική τους απήχηση.

Σήμερα, 80 χρόνια μετά, τα παγωτά και τα γλυκά Εσκιμώ συνεχίζουν να παρασκευάζονται τόσο παραδοσιακά, τόσο αγνά και με τόσο μεράκι… που δε μπορείς να τα ξεχωρίσεις από τα σπιτικά! Αυτό είναι που κάνει κάθε μας παγωτό ή γλυκό τόσο… μοναδοικό!

 

 από γεύση…  εξαιρετοικό !

Η Εσκιμώ σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα παγωτών και γλυκών, η οποία περιλαμβάνει γεύσεις κλασικές και παραδοσιακές, αλλά και σύγχρονες γεύσεις γκουρμέ, που απευθύνονται σε μυημένους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής.

Παραδοσιακό καϊμάκι πολίτικο, απολαυστικά παρφέ, λαχταριστά cheesecakes και δροσιστικά sorbet, δίνουν μια μικρή ιδέα της τεράστιας ποικιλίας γεύσεων Εσκιμώ.

Γλυκά του ταψιού, πίτες, ολόφρεσκα mousse και αριστουργηματικές τούρτες ανοίγουν την όρεξη για γλυκό. Και όλα αυτά, με τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά που θα είχε και ένα σπιτικό παγωτό ή γλυκό.  Απλά… εξαιρετοικό!

 

 από service…  επαγγελματοικό !

Επιλέγοντας παγωτά και γλυκά Εσκιμώ, δεν επιλέγετε μόνο ποιότητα και γεύση, αλλά και μια άρτια σε κάθε επίπεδο συνεργασία, που έχει σκοπό να κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη και πιο αποδοτική.

Τα παγωτά και τα γλυκά Εσκιμώ διατίθενται συσκευασίες οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες σας, από τις επαγγελματικές οικονομικές συσκευασίες των παγωτών 5L μέχρι τις ιδιαίτερα ελκυστικές ατομικές συσκευασίες γλυκών σε μπολ.

Και είναι φυσικά στο κατάστημά σας, τόσο σύντομα όσο κι αν τα φέρνατε μόνοι σας από το σπίτι.
Γι’ αυτό λέμε το service μας, απλά… επαγγελματοικό!